Workshops en lezingen

Zowel Reinier van den Berg als Robert den Ouden zijn beschikbaar voor een presentatie of lezing voor uw kerkelijke gemeente. Deze lezingen zijn altijd maatwerk en worden in overleg ingepland. 

Lezingen Reinier van den Berg

In zijn lezingen bespreekt Reinier op heldere wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat, ondersteund met schitterende beelden van weer en klimaat in actie! Vervolgens gaat hij uitgebreid en enthousiasmerend in op de vraag, of het tij nog is te keren. Begrippen die centraal staan, zijn onder meer: 

  • Verbeter de wereld, begin bij jezelf
  • De ander te groen af zijn
  • Leven naar het groene hart van God

Lezingen Robert den Ouden

Ook Robert is een bevlogen spreker. Hij neemt u in zijn lezingen graag mee in een rondje over de aardbol. Welke invloed heeft onze levensstijl op de levens van mensen in de armste gebieden ter wereld? Hoe groot is onze ecologische footprint eigenlijk? Welke verantwoordelijkheid heb ik als christen hierin? Hoe pas ik mijn levensstijl aan? Waar begin ik? Kunnen we in de kerk ook iets doen?

Gespreksleiders / dagvoorzitterschap

Zowel Robert als Reinier zijn ook beschikbaar voor het leiden van gesprekken of discussies. Ook zijn beiden in staat op een enthousiaste manier als dagvoorzitter op te treden.

Voor meer informatie over presentaties binnen uw kerkelijke gemeente kunt u contact opnemen met Robert den Ouden. Robert den Ouden