De KerkStroom Zonnecentrale – zonnepanelen voor uw kerkgebouw en pastorie 

 
Nadat u grip op uw energieverbruik hebt gekregen en zo efficiënt mogelijk energie gebruikt, kunt u nadenken over de volgende stap: zelf energie opwekken met zonnepanelen. Dit is een verstandige keuze: u realiseert een structurele besparing en u wordt minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen. De toepasbaarheid van zonnepanelen is per gebouw verschillend en daarom is maatwerk vereist.
 
KerkStroom ondersteunt graag uw organisatie bij het zelf opwekken van energie.
 
Samen met zorgvuldig geselecteerde partners biedt KerkStroom voor elke accommodatie en voor elk budget een aanbod op maat. Met als resultaat een KerkStroom Zonnecentrale die in veel gevallen vanaf dag 1 een besparing op uw energierekening realiseert!
 

De KerkStroom Zonnecentrale – drie varianten

 
Het plaatsen van zonnepanelen vergt uiteraard een aanzienlijke investering. Deze investering kan een te hoge drempel voor uw vereniging zijn. Omdat de financiële situatie per kerkgebouw en pastorie verschilt, biedt KerkStroom verschillende varianten Zonnecentrales aan, namelijk: de koopvariant, de leasevariant en de crowdfunding variant. En daarbij stopt het aanbod niet, want maatwerk is binnen elke optie nog steeds mogelijk.
 
Doorloop de keuzehulp om de ideale variant voor uw situatie te kiezen!
Hebt u vragen rondom zonnepanelen binnen uw kerk, neemt u dan contact met Robert den Ouden op! Robert den Ouden