De KerkStroom Zonnecentrale – Crowdfunding 

Crowdfunding is gebaseerd op een donatiemodule, waarbij uw kerk door middel van fondsenwerving een doelbedrag inzamelt. Met dit doelbedrag kunnen uiteindelijk de zonnepanelen worden aangeschaft. Zamelt u 100% van het benodigde bedrag in, dan zijn de zonnepanelen geheel investeringsvrij. Zamelt u bijvoorbeeld 50% of 25% in, dan kunt u er ook voor kiezen om de rest zelf te betalen. Er is veel mogelijk binnen deze variant. 
 

Samenwerkingspartner: Doneerdezon.nl 

De crowdfunding variant wordt aangeboden in samenwerking met Doneerdezon.nl . Vanuit Doneerdezon.nl krijgt uw kerk een eigen donatiepagina. U hebt de keuze uit drie sets zonnepanelen, op maat ontworpen voor een maximale opbrengst. Elke organisatie krijgt promotiemateriaal en hulp bij de fondsenwerving. 
 
Met de donatiemodule kan uw gemeente veilig en in uw eigen tempo het doelbedrag inzamelen. De donatiemeter laat direct zien hoeveel geld er bijeen is gebracht voor zonnepanelen. Zodra het doelbedrag voor één van de drie sets zonnepanelen is gehaald, levert en installeert Doneerdezon.nl de Zonnecentrale tegen de kostprijs.