De KerkStroom Zonnecentrale – Leasevariant 

Deze variant biedt u de mogelijkheid om de KerkStroom Zonnecentrale te leasen. Het is hierbij mogelijk om de Zonnecentrale in zijn geheel te leasen of een percentage zelf te betalen en de rest te leasen. Hierbij geldt: hoe hoger uw eigen investering des te lager uw stroomprijs. 
 
U betaalt een vaste stroomprijs over de geproduceerde kilowatturen gedurende het aantal van tevoren met u afgesproken jaren. Deze prijs per geproduceerde kilowattuur kan zelfs lager uitvallen dan de prijs die u bij een energieleverancier betaalt. In dat geval bespaart dus vanaf dag 1 op uw energiekosten! 
 

Zorgeloos 

Gedurende de gehele looptijd van het leasecontract zijn alle onderhoudskosten voor de leverancier. U kunt vanaf de eerste dag zorgeloos genieten van zelf opgewekte zonnestroom! 
 
Na afloop van de leaseperiode kunt u de Zonnecentrale tegen de restwaarde overnemen of kiezen voor een verlengde financiering. Daarbij garanderen wij dat u per geproduceerde kilowattuur nooit meer zult gaan betalen dan uw huidige bruto productieprijs. Op deze manier is de 100% leasevariant voor u volledig investeringsvrij! Alle energie die u opwekt verbruikt u zoveel mogelijk zelf. 
 
Uw kerkbestuur krijgt de beschikking over een eigen internetdossier waarin u te allen tijde de productie van uw Zonnecentrale kunt monitoren. Desgewenst kunt u deze pagina koppelen aan een tv-scherm, zodat uw duurzaamheidsambities zichtbaar worden voor iedereen die uw kerkgebouw bezoekt.